Wie ik ben

Even voorstellen…

 

Ik ben Judith Spaai

Kleur is mijn passie!

 


 

Zolang ik mij kan herinneren heeft kleur een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. De impact die een kleur op een ruimte, ontwerp en een persoon heeft vind ik echt bijzonder! Een leven zonder kleur kan ik me dan ook niet voorstellen.

Na een opleiding gedaan te hebben in de mode en kleding, heb ik gekozen om de interieur richting op te gaan. Op het Cibap in Zwolle heb ik daarover veel geleerd. Wat ik erg leuk vond aan de opleiding, is dat ik daar alle ins en outs heb geleerd over het interieur en kleur, maar ook over het schilderwerk en alles wat daar bij hoort.

Zonder goede kennis van verf en materialen vind ik dat je geen goed kleur- interieuradvies kan geven.

Verdere kennis heb ik opgedaan tijdens mijn werk bij een verf- en behang speciaalzaak, waar ook gordijnen, vloeren en zonwering worden verkocht. Daar heb ik bijna 17 jaar gewerkt. Daarnaast heb ik toen (15 jaar geleden) mijn eigen bedrijf opgezet en op 1 april 2017 heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en me helemaal te richten op mijn bedrijf!

Via diverse cursussen en workshops die ik regelmatig volg, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends, kleuren en materialen.

Ondertussen heb ik veel huizen mogen voorzien van een nieuwe kleur op de wanden, maar ook totale metamorfoses van vele woonkamers en bedrijven. Ik kan u van a tot z adviseren en begeleiden met de inrichting of verbouwing van uw woning of bedrijf.

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs

 • Wat een jaar!!
  Interieuradvies, Kantoor, Kinderkamer, Kleuradvies, lichtadvies, Metamorfose, Meubeladvies, Nieuwbouw, Persoonlijk, Slaapkamer, Styling, totaalplan kleur-interieur advies, verbouwing, verbouwing woonkamer, vrijstaande woning, Woonboerderij, Woonkamer
  Geen reacties
 • De wachtruimte van een oud stationsgebouw in Engelbert
  Interieuradvies, Kleuradvies, Meubeladvies, totaalplan kleur-interieur advies
  Geen reacties
 • Gezinswoning Rolde
  Interieuradvies, Kleuradvies, Metamorfose, Meubeladvies, Particulier, Styling, totaalplan kleur-interieur advies
  1 reactie