Wie ik ben

Even voorstellen…

 

Ik ben Judith Spaai

Kleur is mijn passie!

 


 

Zolang ik mij kan herinneren heeft kleur een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. De impact die een kleur op een ruimte, ontwerp en een persoon heeft vind ik echt bijzonder! Een leven zonder kleur kan ik me dan ook niet voorstellen.

Na een opleiding gedaan te hebben in de mode en kleding, heb ik gekozen om verder te leren over het interieur. Op het Cibap in Zwolle heb ik daarover veel geleerd. Wat ik erg leuk vond aan de opleiding, is dat ik daar alle ins en outs heb geleerd over het interieur en kleur, maar ook over het schilderwerk en alles wat daar bij hoort.

Zonder goede kennis van verf en materialen vind ik dat je geen goed kleur- interieuradvies kan geven.

Verdere kennis heb ik opgedaan tijdens mijn werk bij een verf- en behang speciaalzaak, waar ook gordijnen, vloeren en zonwering worden verkocht. Daar heb ik bijna 17 jaar gewerkt. Op 1 april 2017 heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en me helemaal te richten op mijn bedrijf!

Via diverse cursussen en workshops die ik regelmatig volg, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends, kleuren en materialen.

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 5
Bekijk alle beoordelingen
Email
Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Mijn laatste blogs

 • Vakantie!!
  Styling
  Geen reacties
 • Jaaroverzicht 2019
  Bedrijven, Interieuradvies, Kleuradvies, Metamorfose, Meubeladvies, Nieuwbouw, Particulier, Persoonlijk, Styling
  Geen reacties
 • Kleur in een nieuwbouw woning.
  Interieuradvies, Kleuradvies, Particulier, Styling, vrijstaande woning, Woonkamer
  1 reactie