Wat een jaar!!

Wat was het een jaar…

Begin vorig jaar hadden we niet kunnen bedenken waar en hoe we er nu voor zouden staan. Dat ik nu advies geef op 1,5 meter afstand, dat ik ga winkelen voor klanten met een mondkapje op, presentaties geef via Zoom en dat alles nu weer in een lockdown zit. Dat had ik eind vorig jaar echt nooit kunnen bedenken. 

Toen in maart
de eerste lockdown kwam, schoot ik behoorlijk in de stress. Weg controle. Van een volle agenda, naar niks! Dat was even schrikken. Jongens thuis met school bezig, ik ondertussen proberen nog plannen af te maken en de presentaties niet bij de klant maar online via Zoom. Online adviezen geven werd even de nieuwe norm.

En dat was eigenlijk hartstikke leuk. Hier kun je lezen hoe ik de eerste lockdown heb ervaren.

Als zelfstandig ondernemer kun je niet achterover gaan hangen en wachten tot het “vanzelf” goed komt. Er kwamen potjes van de overheid om ons te steunen, maar al snel had ik door, dat ik daar gelukkig geen gebruik van hoefde te maken. Mensen zaten hele dagen thuis, de werkplek moest opnieuw ingericht en de aanvragen voor advies stroomden al heel snel weer binnen. Wat was dat ontzettend fijn. Het was even zoeken, hoe nu om te gaan met de huis bezoeken, maar dat liep allemaal erg voorspoedig.  De jongens mochten weer naar school en ik kon weer op pad naar klanten. Eerst een paar dagen in de week, maar al snel 4 tot 5 dagen in de week. De laatste weken was het een gekkenhuis, en ja, dat is best raar om te zeggen als sommige mensen al weken niet hun werk mogen doen, zoals in de horeca. Daarvan ben ik mij zeker bewust. Het is echt een rare tijd en laten we allemaal hopen dat het na deze lockdown langzaam aan weer normaal gaat worden. Dat we zonder na te denken, elkaar weer een hand mogen geven en onze familie en vrienden een hele dikke knuffel! 

Ik kan, zakelijk gezien, met trots en een heel goed gevoel terug kijken op 2020.

 

Doelen zijn behaald! En dat had ik in maart niet durven dromen. Ik heb ontzettend mooie projecten mogen doen, veel flits adviezen aan huis mogen geven, werkplekken opnieuw mogen inrichten en heel veel huizen mogen voorzien van nieuwe kleuren, vloeren en meubels. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle onwijs leuke klanten die mij wisten te vinden en die ik heb mogen ontmoeten. Die mij volledig vertrouwden in mijn adviezen en mijn plannen. Dat ik van hun huis, weer hun THUIS heb kunnen maken. En blij met alle samenwerkingen die er dit jaar zijn ontstaan met bedrijven en mede stylisten!

Ik ga even bijkomen in de kerstvakantie en ben begin januari weer bereikbaar voor hopelijk heel veel mooi adviezen!

Ik wens iedereen, ondanks de rare tijden, fijne feestdagen en heel veel gezondheid, liefde en geluk voor 2021. 

LIEFS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs

 • Wat een jaar!!
  Interieuradvies, Kantoor, Kinderkamer, Kleuradvies, lichtadvies, Metamorfose, Meubeladvies, Nieuwbouw, Persoonlijk, Slaapkamer, Styling, totaalplan kleur-interieur advies, verbouwing, verbouwing woonkamer, vrijstaande woning, Woonboerderij, Woonkamer
  Geen reacties
 • De wachtruimte van een oud stationsgebouw in Engelbert
  Interieuradvies, Kleuradvies, Meubeladvies, totaalplan kleur-interieur advies
  Geen reacties
 • Gezinswoning Rolde
  Interieuradvies, Kleuradvies, Metamorfose, Meubeladvies, Particulier, Styling, totaalplan kleur-interieur advies
  1 reactie