Totaal advies villa Norg

Vorig jaar werd ik benaderd door een ontzettend aardig en leuk stel om met hun mee te denken voor het verbouwen van hun nieuwe woning in Norg. Ze hadden een prachtige villa gekocht met ontzettend veel mogelijkheden, maar het was ook nogal gedateerd zoals je hieronder kunt zien. Ik mocht voor hun een totaal advies maken voor de hele woning

De wens van de bewoners was een warme, natuurlijke uitstraling, met het behoudt van enkele elementen van de woning.

Ook moest het de sfeer krijgen, die ze in hun bestaande woning hadden. Dat voelde voor hun nog altijd prettig. Na het eerste gesprek en een kijkje in de woning, heb ik een concept gemaakt en vanuit daar zijn we verder gegaan. 

De kozijnen zouden allemaal bruin blijven en in de lange smalle gang de schrootjes aan het plafond ook. Verder is er gekozen voor een houten vloer, donkere brede jaloezieën en een houten keuken, veel natuurlijke materialen met groen, rotan en wat bronzen accenten die je vooral terug ziet in de lampen, maar ook in het toilet. 

Hieronder zie je het moodboard met sfeerplaatjes.

Ook mocht ik met ze meedenken over de indeling en de verlichting. We hebben uiteindelijk gekozen om de haard iets aan te passen, een aparte eetkamer te maken en de keuken iets te verplaatsen. Tijdens het verbouwen, hebben we steeds contact gehouden en ben ik een paar keer geweest om mee te denken met de aannemer en installateur. Ook zijn we samen op pad geweest voor de keuken, de badkamer en alle gordijnen, behang en zonwering. 

Het was een prachtig project om te mogen begeleiden en wat zijn we allemaal trots en blij met het eindresultaat. Hieronder de foto’s van de nieuwe situatie. Toen ik de foto’s ging maken, voelde het zo goed in de nieuwe woning. De bestaande meubels, pasten perfect in de nieuwe sfeer. En elke ruimte voelde als een fijne vakantieplek…

 

bronzen elementen in het toilet
slaapkamer met de nieuwe houten vloer, nieuwe behang en de oude deuren
hotelgevoel in de badkamer

One Reply to “Totaal advies villa Norg”

  1. Diana schreef:

    Heel mooi plan en prachtige uitwerking; een eigen gevoel in het eindresultaat naar de bewoners hun idee. 👌🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs