Van ontstopper naar kaarsenstandaard

Via Instagram en Pinterest ben ik altijd op zoek naar inspiratie en leuke en makkelijke DIY. Voor mijn werk en voor in huis.

Onlangs kwam ik via Instagram op het blog van Gertrud terecht. Zij heeft een blog over haar verbouwde woonboederij, lekker eten, mooie producten en is een ontzettend leuke en lieve dame. Al jaren volgen wij elkaar via Instagram en vorig jaar ben ik bij haar op de koffie geweest in Wateren met natuurlijk overheerlijke taart! Het was heel leuk om elkaar na al die jaren te ontmoeten en het klikte gelukkig in het echt ook! Ik vind het zo bijzonder dat zulke contacten ontstaan via Instagram!

Maar goed, ik dwaal af, ik kwam dus op haar blog terecht en zag op de laatste foto een geweldige DIY. Ik had hem ook al eens op Pinterest voorbij zien komen. Maar nu werd ik wel heel enthousiast! Deze ging ik ook maken!!

Wat ben je nodig? Ontstoppers en verf! Meer niet….

Ik haalde 3 ontstoppers bij de Hubo in het dorp. Daar vroegen ze zich hardop af, of ik serieuze problemen had… 😉 Ik haalde de stokken eruit en gaf ze een likje muurverf. Ik deed het met restjes muurverf, die we ook in huis hebben, zo past het altijd in je interieur! Ik schilderde 2 dunne lagen muurverf, dat dekte voldoende. Je kunt ze ook met een lakverf of een spuitbus behandelen. Wil je het echt goed doen, dan moet je er eigenlijk een primer onder zetten, maar ik had daar het geduld niet voor, haha… Ik vind de muurverf een mooie matte uitstraling hebben. Zo lijkt het net keramiek!

Ik zocht de mooiste kaarsen uit die ik nog had liggen, gelukkig heb ik altijd kaarsen in overvloed in allerlei mooie tintjes.

ET VOILA… van ontstopper naar kaarsenstandaard!! Wat vinden jullie? Ik vind ze super gelukt!!

2 Replies to “Van ontstopper naar kaarsenstandaard”

  1. Gertrud schreef:

    Super leuk Judith! Na de vakantie kom ik een bakkie bij jou doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs