Van een drukke agenda, naar niks…

In deze tijden van de Corona crisis is het voor iedereen even slikken.

Voor mij betekend dat van een hele drukke agenda, naar bijna NIKS… Opeens staat alles even stil. En ik ben er van overtuigd, dat het ergens goed voor is, mits je natuurlijk gezond blijft. Even pas op de plaats. Om je heen kijken hoe goed we het eigenlijk hebben.

Ik ben er achter dat we echt een heerlijk huis hebben, het voelt zo goed om hier nu te zijn!! Vaak heb je het niet eens meer door, omdat je druk en gehaast leeft…We hebben genoeg ruimte voor ons 4en, we kunnen allemaal thuis aan het werk. We hebben het nog steeds leuk met z’n 4en.

Maar ook merk ik, dat ik echt niet kan werken met de jongens om mij heen, haha… Juf en stylist gaan niet samen. Ze zeggen dat vrouwen meerdere dingen tegelijk kunnen, nou ik niet hoor!! Maar voor alles een oplossing… ‘S morgens is het tijd voor school en de jongens en ’s middags kan ik even een paar uurtjes wat doen.

Ik heb nog 2 plannen die ik mag uitwerken, waar ik al op intake was geweest. Maar ook ben ik aan het bedenken hoe ik nu ook adviezen kan geven en toch wat werk kan doen. Want dat is wat ik toch het allerliefste doe!! Mooie plannen voor interieurs maken. Alle afspraken van eind maart en april zijn verschoven naar mei en juni.

Het maakte me de eerste weken erg verdrietig, dat ik niet meer naar klanten kon, geen adviezen meer aan huis. Ik was de laatste tijd bijna elke dag op pad, dus dat was even een grote stap terug. Ook de onrust van het virus, de maatregels, mijn bedrijf met zoveel liefde opgebouwd en er zo keihard voor gewerkt. Het maakte me onrustig. Hoe nu verder…

Maar ondertussen heb ik de rust gevonden. En een alternatief gevonden voor de adviezen aan huis. Een online advies. Je stuurt je wensen en zoveel mogelijk foto’s, een plattegrond en eventueel een link naar je Pinterest. Daarna maak ik het plan. Een online advies heb je al vanaf €75.00. Dit is afhankelijk van de wensen en het aantal vragen.

Dus mocht je nu thuis zitten en je bedenken dat je huis niet echt voelt als een warm en prettig thuis, of je zoekt bijvoorbeeld wat hulp voor een extra werkplek, dan help ik je graag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs

 • Wat een jaar!!
  Interieuradvies, Kantoor, Kinderkamer, Kleuradvies, lichtadvies, Metamorfose, Meubeladvies, Nieuwbouw, Persoonlijk, Slaapkamer, Styling, totaalplan kleur-interieur advies, verbouwing, verbouwing woonkamer, vrijstaande woning, Woonboerderij, Woonkamer
  Geen reacties
 • De wachtruimte van een oud stationsgebouw in Engelbert
  Interieuradvies, Kleuradvies, Meubeladvies, totaalplan kleur-interieur advies
  Geen reacties
 • Gezinswoning Rolde
  Interieuradvies, Kleuradvies, Metamorfose, Meubeladvies, Particulier, Styling, totaalplan kleur-interieur advies
  1 reactie