Kunst op de muur

Al een hele tijd ben ik op zoek naar iets moois op de muur. Niet iets wat iedereen heeft, maar net even anders. Iets stoers, een beetje Scandinavisch, een eyecatcher en iets wat niet snel verveeld.

Via Instagram kwam ik terecht bij Fabryk Design. Zij maken woonaccessoires en meubelen. “Puur en met een snufje geometrisch design” zoals ze het zelf benoemen. Op de website, was het net of ik in een snoepwinkel terecht kwam… Zoveel keus uit geometrische vormen! De schotse hooglander had ik al een paar keer voorbij zien komen, heel erg gaaf, maar deze is voor ons te stoer en iets te landelijk. De vis vond ik helemaal geweldig, maar meer voor de keuken en ik zocht iets voor de woonkamer.

Uiteindelijk zag ik de kolibrie. Dat moest hem worden! Maar niet in het zwart. Dat zou te zwaar zijn hier in huis. Ik koos voor de oud roze. En daar heb ik absoluut geen spijt van. Het is bijna de kleur van de muur, en hij (vind het eigenlijk meer een zij ;-)) past precies!!! Het is echt een kunstwerk aan de wand. De strakke vormen en het dikke hout maken het stoer, de vorm van de kolibrie maakt het wat vrouwelijker! Misschien draaien we hem nog wel een keer om, de andere kant is zwart en is wel zo stoer. De mannen hier in huis vinden de zwarte kant mooier 😉


Zoek je nog iets moois voor aan de wand, neem dan eens een kijkje bij Fabryk Design. Je hebt een echte eyecatcher aan de wand en het past binnen elk interieur!


3 Replies to “Kunst op de muur”

  1. Mirjam Hart schreef:

    Heel gaaf! Mooie kleur ook.

  2. Esther schreef:

    Super leuk om te lezen en wat staat ze prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs