Extra sfeer en design in huis met het geurwolkje

In huis ben ik altijd bezig om het (nog) gezelliger te maken. Iets met niet stil kunnen zitten en te veel mooie dingen zien…

Met accessoires, bloemen en geurtjes heb je al gauw gezelligheid en een ander sfeertje. Accessoires en bloemen kom ik altijd wel uit, ik weet precies wat ik leuk vind en wat ik wil, maar geurtjes vind ik lastig. Al van alles heb ik geprobeerd met geurtjes, geurkaarsen, een oliebrander en met geurstokjes. Steeds was ik niet tevreden, vaak veel te veel geur, ook vaak een geur die maar heel even zijn werk doet.

Ik ben erg gevoelig voor te veel geur, ik vind het al gauw te veel en te overheersend. Al tijden zag ik via Instagram het Geurwolkje voorbij komen. Een aroma diffuser die er ook nog eens prachtig uit ziet. Zou dit de oplossing zijn? Toen ik las, dat het ook nog eens fantastisch hielp tegen vliegen en muggen in de slaapkamer was ik om!

Geurwolkje

Ik heb gekozen voor een wit geurwolkje, deze vind ik het beste passen binnen ons interieur. Ze hebben ook veel andere modellen en kleuren. In de link vind je de andere modellen. Voor elk interieur is er een passende diffuser.

En toen moest ik er nog olie bij uitzoeken. Wat een keuze! Eerst maar eens bedenken waar ik het geurwolkje het meest ga gebruiken en wanneer. Tegen de vliegen was sowieso een must, maar ook een lekkere geur voor in huis, terwijl ik thuis werk, of klanten ontvang.

ik kwam uit bij “zomerbries” Hieronder de tekst op de site van Geurwolkje

Deze heerlijke combinatie van lemongrass sinaasappel en citroen geeft ons een optimistisch en zomers gevoel. Deze geur draagt warmte en vreugde uit en laat ons vanuit ons hart handelen. Het zegt tegen ons: wij hebben zin in een frisse, nieuwe start. Wij willen vrijheid, wij willen alles overwinnen en geen berg is te hoog voor ons. Het optimistische gevoel dat hoort bij de zomer.

Insecten zoals muggen, vliegen en zilvervisjes hebben een hekel aan deze geur en zullen jouw huis vermijden. Onze oliƫn zijn 100% natuurlijk en dus niet schadelijk voor mens en dier. De olie zal de insecten niet schaden, maar wel wegjagen. Klinkt als een win-winsituatie!

Zomerbries en jouw gemoedstoestand
De combinatie van lemongrass, sinaasappel en citroen geeft ons het optimistische gevoel dat we heel de wereld aankunnen en maakt ons vrolijk, licht en zachtaardig.

En echt!!! Er is geen woord gelogen aan de tekst! Het is een heerlijke opbeurende en blije geur.

Ik heb ook nog lavendel en boswandeling besteld. Je doet ongeveer 3 druppeltjes olie in het water en zet de diffuser een uurtje (of langer) aan en je hebt meteen een sfeer en heerlijke geur in huis. Ik ben echt heel blij met het geurwolkje! Het verdrijft etensgeuren in huis, verjaagd vliegen en geeft meteen sfeer!

Elke dag staat de diffuser wel even aan in huis. Soms voor het slapen gaan in de slaapkamers van de jongens met een paar druppeltjes lavendel olie voor ontspanning en tegen de muggen. Meestal in de woonkamer met de zomerbries.

One Reply to “Extra sfeer en design in huis met het geurwolkje”

  1. Diana schreef:

    Succesvol geurverdrijver, maar bovendien heerlijk geurend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.9
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs