Binnenkijken in een verbouwde boerderij

Vorig jaar mocht ik een interieur- en kleuradvies geven voor een boerderij in Brunsting. De bestaande boerderij kreeg een update naar deze tijd en ik mocht daarbij helpen en meedenken.

In de woonkamer is een grote woonkeuken gekomen. Deze was al uitgezocht, dus werd een uitgangspunt voor het advies. Er mocht wel wat kleur in de woning komen, maar niet te veel. De wanden hebben een zachte grijze tint gekregen en 2 wanden kregen een mooie vergrijsde tint. Tijdens de verbouwing was het nog even flink schrikken van de blauwe kleur. Ik kreeg een appje met een foto, of ik deze kleur blauw wel bedoeld had… uuuh neeeeee…. Nou weet ik dat blauw altijd wat feller uitpakt op de muur, daarom kies ik vaak voor een flinke grijze tint met iets blauw. De pakt dan op de muur mooi uit. Op de foto zag ik een babyblauwe kleur… Dat was niet goed. Snel in de auto gestapt met de kleurwaaiers erbij. Op de muur zat een hele andere kleur dan in het plan stond. Een foutje van de stucadoor. Deze had alleen nu vakantie en kon er op dat moment niets meer aan doen. Ik heb geadviseerd om er maar overheen te sausen met de juiste kleur. Zo konden ze toch verder, want de vloer kwam er die week ook in.


Gelukkig kreeg ik een dag later een appje van de klant dat het sauswerk klaar was en dat de kleur prachtig was! Een hele opluchting! Op de vloer is een mooie visgraat pvc gekomen. Dat geeft een klassiek, maar ook een landelijke sfeer in de boerderij. De deur naar de hal is vervangen voor een mooie houten loftdeur en de steunpilaar in de woning is bekleed met dezelfde kleur hout als de deur. Dat geeft rust en eenheid.


De bestaande meubels waren nog niet zo oud en moesten weer terug komen. Ze passen mooi bij het plan en konden weer uit de oplag. Met wat nieuwe lampen en accessoires is het geheel is prachtig geworden. Landelijk, warm en met een stoere touch.
3 Replies to “Binnenkijken in een verbouwde boerderij”

 1. Marcel Boelen schreef:

  Erg mooi!!

 2. Mariëlla van Doorn schreef:

  Ik zou dolgraag willen weten welk merk en type PVC vloer dit is?

  Alvast bedankt voor de moeite!

  Met vriendelijke groeten,

  Mariëlla van Doorn

  • Judith schreef:

   Hoi, sorry voor de late reactie, ik heb je berichtje niet gezien… Ik zal eens kijken of ik het nog kan achterhalen… volgens mij van het merk Ambiant…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 5
Bekijk alle beoordelingen

Mijn laatste blogs

 • Van een drukke agenda, naar niks…
  Interieuradvies, Kleuradvies, Meubeladvies, Nieuws, Particulier, Persoonlijk, Styling, verbouwing, verbouwing woonkamer, Woonkamer
  Geen reacties
 • Radiatorombouw
  DIY, Interieuradvies, Metamorfose, Persoonlijk, Styling, Woonkamer
  10 reacties
 • Vakantie!!
  Styling
  Geen reacties